Kinderdagverblijf Den Haag Witte de Withstraat

We bieden op deze locatie kinderopvang van hoge kwaliteit aan kleine groepen kinderen van 0 tot 4 jaar. We onderscheiden ons door onze unieke pedagogische visie gebaseerd op de pedagogiek van onder andere Reggio Emilia. Kernwaarden zijn positieve benadering, vrije expressie en rust, regelmaat en reinheid. Al onze voeding is biologisch en onze vers bereide lunch bestaat uit een complete maaltijd met minimaal drie verschillende soorten groenten.

De kleinschalige opvanglocatie aan de Witte de Withstraat in het Zeeheldenkwartier/Duinoord is gelegen aan een gezellig pleintje tegenover de Elandstraatkerk. Het pand ligt op een hoek met de Van Diemenstraat. Op deze locatie bevinden zich vier groepsruimten; twee babygroepen, een peutergroep en een peuterplusgroep. Bij het betreden van de individuele ruimten lijkt het alsof je een huiskamer betreedt. De locatie is gerenoveerd met gebruik van energiebesparende en duurzame materialen. In de tuin vind je een speelweg, speelkeuken, speelboot voor de allerkleinsten, een speelvide en een grote zandbak! Binnen 100 meter van deze locatie, bevinden zich diverse speeltuintjes, een bibliotheek, supermarkten en de unieke stadsboerderij (kinderboerderij ’t Beestenspul). Tevens kunnen er uitstapjes gemaakt worden naar de nabij gelegen Paleistuinen en Scheveningse bosjes.

Groepen in de Witte de Withstraat:

Naam Leeftijd Maximaal aantal kinderen
De Bietjes 0 tot 1,5 / 2 jaar 8 kinderen waarvan 4 baby´s en 4 dreumesen
De Besjes 0 tot 1,5 / 2 jaar 12 kinderen waarvan 6 baby´s en 6 dreumesen
De Peertjes 1,5 / 2 jaar tot 2,5 / 3 jaar 11 kinderen
De Pompoentjes 2,5 / 3 jaar tot 4 jaar 11 kinderen

Goed bereikbaar

Het kinderdagverblijf aan de Witte de Withstraat 85 in het Zeeheldenkwartier is erg goed bereikbaar met zowel het OV als met de auto of (bak) fiets.

Witte de Withstraat 85
2518 CR  DEN HAAG

wittedewithstraat@kidsandcarrots.nl

070 – 800 2201

LRK: 749183524

Klik hier voor een inspectierapport van deze locatie.

Klik hier voor het inspectierapport van deze locatie (jaarlijks).