Pedagogisch coach (deels on the job) | Kids & Carrots Den Haag | KDV | Parttime/Fulltime | 27 – 36 uur

Wij hebben op een van onze Kids and Carrots locaties een openstaande functie van pedagogisch coach/combi pedagogisch medewerker. Ben jij de pedagogisch coach die initiatiefrijk en enthousiast is en kan jij in je enthousiasme het team de juiste begeleiding geven? Graag komen wij met jou in contact.

INSPIREER
 • Kleine groepen voor meer individuele aandacht
 • Biologische kinderopvang
 • Veel ruimte voor eigen inbreng van activiteiten
 • Kleinschalig en huiselijke sfeer
 • Enthousiast en betrokken team
Pedagogisch coach
KIDS AND CARROTS

Luisteren in plaats van alleen maar vertellen. Op basis van onze eigen pedagogische visie gebaseerd op de pedagogische visie van Reggio Emilia en Pikler, benaderen wij de kinderen altijd met een open en onderzoekende houding. Met als doel om de kinderen écht te leren kennen en te ontdekken waar hun behoeftes en interesses liggen. Zo ontwikkelen de kinderen zich op een manier die bij hen past.

Kids and Carrots is een kleinschalige kinderopvang met 5 locaties in Den Haag. De groepen zijn huiselijk ingericht met zachte en warme kleuren en zoveel mogelijk natuurlijke een duurzame materialen. Alle locaties beschikken over een ruime tuin om heerlijk in te spelen en te ontdekken. Op onze locaties werken we bewust met kleinere groepen dan het wettelijk bepaalde maximum van zestien kinderen. Bij ons worden er nooit meer dan twaalf kinderen in een groep opgevangen. Hierdoor hebben kinderen letterlijk en figuurlijk meer ruimte om te groeien en zich te ontwikkelen.

Professioneel, betrokken en een hart voor kinderen, dat zijn de kenmerken die de medewerkers van Kids and Carrots typeren. Doordat onze medewerkers dezelfde visie op kinderopvang delen is er een hecht team ontstaan. Binnen het team heerst een open aanspreek cultuur. Kennis wordt gedeeld, feedback wordt gegeven en elkaars talenten worden benut en geoptimaliseerd. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat iedereen veel plezier heeft op de werkvloer. Kids & Carrots biedt jou als pedagogisch coach daarmee een fijne werkplek.

Alle boodschappen worden verzorgd door een biologische supermarkt, waarna jij samen met je collega’s zelf de warme lunch bereidt. We hechten veel waarde aan gezonde en verantwoorde voeding voor de kinderen. Een kind met een gezond lichaam zal zich niet enkel op fysiek vlak optimaal ontwikkelen. Alle voedingsmiddelen die de kinderen bij kinderdagverblijf Kids and Carrots aangeboden krijgen zijn biologisch.

HOE ZIET JOUW DAG ERUIT?

Als pedagogisch coach van Kids and Carrots ben jij de spil tussen het pedagogisch beleid en de uitvoering hiervan. Bij Kids & Carrots coach je als pedagogisch medewerker één dag per week de medewerkers van de verschillende vestigingen en ben je bezig met de kwaliteit van de opvang. De overige twee dagen coach je de pedagogisch medewerker on-the-job op de groep. Je ondersteund en begeleidt pedagogisch medewerkers in hun werkzaamheden, kennis en vaardigheden en daarbij ook op persoonlijke ontwikkeling. Een functie waarbij je elke dag dichtbij de kinderen als de pedagogisch medewerkers zal staan.

GRAAG MAKEN WE KENNIS MET JOU

Jouw succes als pedagogisch coach wordt voor een belangrijk deel bepaald door wie je bent, je interesses en ervaringen. Herken jij jezelf?

Je hebt minimaal een relevante HBO opleiding (voldoet aan de kwalificatie-eisen CAO Kinderopvang pedagogisch beleidsmedewerker / coach, bijvoorbeeld HBO Pedagogiek) en voldoende eigen praktijkkennis / ervaring in de kinderopvang;

 • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie binnen de kinderopvang;
 • Je hebt ruime kennis van ontwikkelingsfases en ontwikkelingsgebieden van jonge kinderen;
 • Je hebt goede kennis van en inzicht in het pedagogisch beleid;
 • Je bent in staat medewerkers te ondersteunen en te begeleiden in hun eigen kracht en leerproces;
 • Je hebt kennis van (interventie) methodieken, principes en instrumenten van coaching;
 • Je beschikt over een VIB certificaat of bent bereid om de opleiding tot Video Interactie Begeleider te volgen;
 • Je bent zelf ondernemend, nieuwsgierig, betrokken en voortdurend in ontwikkeling;
 • Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
 • Je weet het pedagogisch beleid, informatie en adviezen goed over te brengen;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en een auto.
Vacature pedagogisch medewerker / pedagogisch coach
WAT BIEDEN WIJ?
 • Een functie waarbij het exacte aantal uren nog onderwerp kan zijn van gesprek;
 • Volop mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen;
 • Een leuk en betrokken team;
 • Marktconform salaris volgens CAO Kinderopvang in salarisschaal 9.
ENTHOUSIAST?

Wil je meer informatie over Beach Kids & Kids & Carrots of wil je een keer langskomen om te kijken hoe de locaties eruitzien? Bel of app om in contact te komen met Daniëla Almgard 06 29 60 33 40.

Wil je direct solliciteren voor de vacature pedagogisch coach? Stuur dan je gegevens naar recruitment@kidsandcarrots.nl t.a.v. Daniëla Almgard of vul direct onderstaand formulier in, dan zal Daniëla contact met je opnemen! Solliciteren kan tot en met 30 november.

Sollicitatieformulier

CV bij voorkeur in PDF-formaat, max. 2 MB
Choose File
Motivatiebrief bij voorkeur in PDF-formaat, max. 2 MB
Choose File

Erg leuk dat je gaat solliciteren bij Kids and Carrots!

Wie weet worden we binnenkort wel collega’s. Mocht dat nu onverhoopt niet het geval zijn, dan bewaren wij jouw gegevens graag om jou mogelijk op een later moment te informeren over een andere kans binnen onze organisatie. OK?

Wil je dit liever niet? Geen probleem! Dan bewaren we je gegevens tot 4 weken na afronding van de sollicitatieprocedure. Lees hier meer over in onze privacyverklaring.