Pedagogisch medewerker in opleiding | BBL | Kids and Carrots

Kleine groepen voor meer individuele aandacht

Biologische kinderopvang

Veel ruimte voor eigen inbreng van activiteiten

Kleinschalig en huiselijke sfeer

Enthousiast en betrokken team

JOUW TALENT! 

Wil jij altijd al in de kinderopvang werken, maar heb jij (nog) niet het juiste diploma waarmee jij je daarvoor kwalificeert? Geen probleem! Wij helpen jou om je ambitie te realiseren. Werken en leren tegelijk, via een speciaal voor jou ontwikkeld BBL-traject. En ja, wij betalen jouw opleiding én je ontvangt ook direct salaris! 

 Hoe het in zijn werk gaat: 

  • Jij meldt je bij ons aan voor het BBL traject, leuk!  
  • Wij nodigen je uit om kort kennis te maken en vertellen je over deze mooie kans; 
  • Zijn wij een match, dan nodigen we je uit voor onze sollicitatie ronde; 
  • Jij draait mee op locatie om te kijken of het klikt met het team en ontmoet de begeleider(s); 
  • Teken je contract en ga direct bij ons aan de slag! 
Waarom werken bij Kids and Carrots als Pedagogisch Medewerker

WIJ BIEDEN JOU 

Wij gaan een jaarcontract met jou aan, waarin je grotendeels in de praktijk het mooie vak van Pedagogisch Medewerker leert. Met coaching en begeleiding van onze ervaren professionals ga jij direct aan het werk op één of enkele van onze vestigingen. Eén avond per week, gedurende een jaar ga jij de schoolbanken in, waarbij jij een speciaal ontwikkeld lesprogramma krijgt. Voor de uren (20-27 per week) die jij werkzaam bent, sluiten wij dus een arbeidsovereenkomst waarvoor jij (conform de CAO Kinderopvang) direct salaris ontvangt. Voor het opleidingstraject sluiten wij een studieovereenkomst met jou af, waarin wij afspreken dat wij de kosten volledig voor onze rekening nemen. 

En na het succesvol afronden van jouw opleiding? Dan bieden we je een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aan! 

KIDS AND CARROTS 

Kids and Carrots is een kleinschalige kinderopvang met 5 locaties in Den Haag die allen een huiselijke sfeer uitstralen. Betrokken ouders en hulpvaardige pedagogische medewerkers. Op al onze peutergroepen plaatsen we nooit meer dan 12 peuters (wettelijk maximum 16 peuters). Alle kinderen krijgen zo letterlijk en figuurlijk meer ruimte om te groeien en te ontwikkelen. 

Alle Kids and Carrots collega’s werken samen als een hecht team. Binnen het team heerst een open aanspreek cultuur. Kennis wordt gedeeld, feedback wordt gegeven en elkaars talenten benut en geoptimaliseerd. Kids and Carrots biedt al haar pedagogisch medewerkers daarmee een fijne werkplek. 

Pedagogisch medewerker

INTERESSE? 

Bel of app om in contact te komen met Wendy van Gastel 06 15 21 72 72 of stuur je gegevens naar recruitment@kidsandcarrots.nl. We zien je graag snel! 

Sollicitatieformulier

CV bij voorkeur in PDF-formaat, max. 2 MB
Motivatiebrief bij voorkeur in PDF-formaat, max. 2 MB

Erg leuk dat je gaat solliciteren bij Kids and Carrots!

Wie weet worden we binnenkort wel collega’s. Mocht dat nu onverhoopt niet het geval zijn, dan bewaren wij jouw gegevens graag om jou mogelijk op een later moment te informeren over een andere kans binnen onze organisatie. OK?

Wil je dit liever niet? Geen probleem! Dan bewaren we je gegevens tot 4 weken na afronding van de sollicitatieprocedure. Lees hier meer over in onze privacyverklaring.