Den Haag | Parttime | 27 uur | Kids and Carrots Fahrenheitstraat

Krijg jij energie van het zorgen voor de leukste peuters?  Dan zoeken we jou!

Vanaf Januari 2022 zijn wij op zoek naar een pedagogisch medewerker voor onze peuterplusgroep op de Fahrenheitstraat.

Pedagogisch medewerker Peuterplusgroep
(27 uur)

Over de vestiging

Onze kleinschalige opvanglocatie in het Valkenboskwartier is gelegen in het rustige gedeelte van de Fahrenheitstraat. Op deze locatie bevinden zich drie lichte groepen; een babygroep, een peutergroep en een peuterplusgroep. Veilig omsloten door deze groepsruimen, bevindt zich een ruime tuin.

Binnen 100 meter van deze locatie, bevinden zich diverse speeltuintjes en supermarkten. Tevens kunnen er uitstapjes gemaakt worden naar het nabij gelegen, groene Newtonplein.

Over de functie

Het is een functie voor 3 dagen per week op de peuterplusgroep. Bij Kids and Carrots werken wij met kleine groepen waardoor ieder kind alle aandacht krijgt om zich te ontwikkelen, nieuwe dingen te leren en natuurlijk plezier te maken.

Jij start jouw werkdag met het voorbereiden van de locatie om er voor te zorgen dat de kinderen een leuke en leerzame dag beleven. Zo begin je met het speelgoed klaar te leggen voor de kinderen van jouw groep (34 – 48 maanden oud). Dan stromen de ouders en kindjes binnen – van al die mooie glimlachen krijg je natuurlijk een hoop energie. Je zorgt ervoor dat de ouders hun kindje met een gerust hart bij jou achterlaten. Mochten er bijzonderheden zijn, noteer je deze. Gedurende de dag krijg je lekker veel knuffels, en zorg jij samen met jouw collega’s ervoor dat de kinderen een uitdagende en leuke dag hebben. Bij ons staan zowel plezier, als ontwikkeling centraal. Op het moment dat de kindjes weer opgehaald worden, vertel jij vol passie en enthousiasme wat de kinderen vandaag beleefd en geleerd hebben. Aan het einde van de dag ga je met een voldaan gevoel naar huis – omdat jij weer een bijdrage hebt kunnen leveren aan de ontwikkeling van een kindje. En de kinderen, die kijken alweer uit naar de volgende opvangdag!

Ons Peuterplus Programma is volop in beweging – heb jij een aansluitende visie en zit je bomvol ideeën? Wij horen het graag!

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een dienstverband van 27 uur, 3 dagen per week;
 • Salaris volgens cao kinderopvang;
 • Een contract van 12 maanden met uitzicht op verlenging;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Diverse cursussen;
 • Korting op het fitness abonnement;
 • Heel veel leuke nieuwe collega’s die elke dag met een hoop plezier bij ons werken.

Wie ben jij?

 • Je beschikt over een gekwalificeerd diploma om te werken in de Kinderopvang;
 • Je hebt plezier in het werken met kinderen;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je bent altijd op zoek naar net dat beetje meer en je wilt altijd wel een stapje extra zetten.

Enthousiast? Zo kom je in contact

Wil je meer informatie over Kids and Carrots of wil je een keer langskomen om te kijken hoe de locatie eruitziet? Bel of app voor een afspraak met Carola Schoonrok (0615692005).

Wil je direct solliciteren? Stuur dan je gegeven naar recruitment@kidsandcarrots.nl t.a.v. Carola


Sollicitatieformulier

CV bij voorkeur in PDF-formaat, max. 2 MB
Choose File
Motivatiebrief bij voorkeur in PDF-formaat, max. 2 MB
Choose File

Erg leuk dat je gaat solliciteren bij Kids and Carrots!

Wie weet worden we binnenkort wel collega’s. Mocht dat nu onverhoopt niet het geval zijn, dan bewaren wij jouw gegevens graag om jou mogelijk op een later moment te informeren over een andere kans binnen onze organisatie. OK?

Wil je dit liever niet? Geen probleem! Dan bewaren we je gegevens tot 4 weken na afronding van de sollicitatieprocedure. Lees hier meer over in onze privacyverklaring.

Bedankt voor je sollicitatie bij Beach Kids. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Er ging helaas iets fout bij het versturen van jouw sollicitatie. Probeer het later alsjeblieft nog eens.