Den Haag | 27 uur | Kids and Carrots Witte de Withstraat

Wil jij graag werken bij een biologische kinderopvang met kleine groepen waar je echt de tijd en rust krijgt om voor de kindjes te zorgen?  Dan zoeken we jou!

Per direct zijn wij op zoek naar een pedagogisch medewerker voor onze Peutergroep op de Witte de Withstraat.

Pedagogisch medewerker Peutergroep
(27 uur)

Over de vestiging

De kleinschalige opvanglocatie aan de Witte de Withstraat in het Zeeheldenkwartier/Duinoord is gelegen aan een gezellig pleintje tegenover de Elandstraatkerk. Het pand ligt op een hoek met de Van Diemenstraat en telt maar liefst zestien grote ramen, hierdoor is er volop daglicht op alle groepen. Op deze locatie bevinden zich vier groepsruimten; twee babygroepen, een peutergroep en een peuterplusgroep. Bij het betreden van de individuele ruimten lijkt het alsof je een huiskamer betreed. De locatie is gerenoveerd met gebruik van energiebesparende en duurzame materialen. Ook de tuin is volledig op de schop gegaan en is voorzien van een weggetje, speelkeuken, een speelboot voor de allerkleinste, een speelvide en een grote zandbak! Binnen 100 meter van deze locatie, bevinden zich diverse speeltuintjes, een bibliotheek, supermarkten en de unieke stadsboerderij (kinderboerderij ’t Beestenspul). Tevens kunnen er uitstapjes gemaakt worden naar de nabij gelegen Paleistuinen en Scheveningse bosjes.

Over de functie

De pedagogisch medewerkers van Kids and carrots benaderen kinderen met een open, onderzoekende houding. Het doel van deze houding is kinderen écht te leren kennen, te ontdekken waar de behoeftes en interesses van de kinderen liggen. Er wordt gewerkt met een ontwikkelingsplan per groep; er zijn plannen om rond de diverse onderwerpen die de kinderen bezighouden te werken, in dit kader wordt gekozen voor bepaalde materialen, activiteiten of ruimtelijke aanpassingen. Maar het zijn steeds voornemens, het team blijft dagelijks open staan voor concrete gebeurtenissen in de groep. Zij luisteren naar de kinderen, in plaats van alleen te vertellen aan kinderen. Zo zorgen wij er voor dat de kinderen zich ontwikkelen op een manier die bij ze past. Om dit voor elkaar te krijgen zijn de groepen bij Kids and Carrots klein. Niet alleen omdat wij het belangrijk vinden dat onze kinderen de aandacht krijgen die ze verdienen, maar ook omdat wij ons realiseren dat onze medewerkers zelf de tijd en rust nodig hebben deze aandacht te geven en er voor te zorgen dat de kinderen zich thuis voelen en een zo prettig mogelijke omgeving hebben.

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een dienstverband van 27 uur met werkdagen op maandag, dinsdag en woensdag;
 • Salaris volgens cao kinderopvang;
 • Een contract van 12 maanden met uitzicht op verlenging;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Diverse cursussen;
 • Korting op het fitness abonnement;
 • Een kleine groep, waardoor je de rust en ruimte hebt om de kinderen echt de aandacht te geven die ze verdienen;
 • Heel veel leuke nieuwe collega’s die elke dag met een hoop plezier bij ons werken.

Wie ben jij?

 • Je beschikt over een gekwalificeerd diploma om te werken in de Kinderopvang;
 • Je hebt plezier in het werken met kinderen;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je bent altijd op zoek naar net dat beetje meer en je wilt altijd wel een stapje extra zetten.

Enthousiast? Zo kom je in contact

Wil je meer informatie over Kids and Carrots of wil je een keer langskomen om te kijken hoe de locatie eruitziet? Bel of app voor een afspraak met Carola Schoonrok (0615692005).

Wil je direct solliciteren? Stuur dan je gegeven naar recruitment@kidsandcarrots.nl t.a.v. Carola Schoonrok.


Sollicitatieformulier

CV bij voorkeur in PDF-formaat, max. 2 MB
Choose File
Motivatiebrief bij voorkeur in PDF-formaat, max. 2 MB
Choose File

Erg leuk dat je gaat solliciteren bij Kids and Carrots!

Wie weet worden we binnenkort wel collega’s. Mocht dat nu onverhoopt niet het geval zijn, dan bewaren wij jouw gegevens graag om jou mogelijk op een later moment te informeren over een andere kans binnen onze organisatie. OK?

Wil je dit liever niet? Geen probleem! Dan bewaren we je gegevens tot 4 weken na afronding van de sollicitatieprocedure. Lees hier meer over in onze privacyverklaring.