Den Haag | Vakantiewerk | flex| Kids and Carrots

Ben jij voor naast je studie op zoek naar een vakantiebaan in de Kinderopvang?  Vind jij het werken met zowel baby’s, dreumesen en peuters even leuk? Dan is dit je kans en zoeken we jou!

Per direct zoeken wij voor onze vestigingen een flexibel medewerker voor in de vakantie

Pedagogisch medewerker Zomervakantie
(0 uur)

Over Kids and Carrots

Kids and Carrots is een kleinschalig kinderdagverblijf waar hoogstaande, kwalitatieve opvang wordt aangeboden voor kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. De opvang vindt plaats in een veilig, warm en huiselijk kinderdagverblijf met kleine groep kinderen. Wij werken met vaste pedagogisch medewerkers per groep en vinden goed contact met ouders een belangrijk aspect.

Dagelijks gaan wij met de kindjes naar buiten. Wekelijks wordt door externe professionals yoga en muziekles aangeboden, om zo de ontwikkelingsgebieden van de kinderen extra te stimuleren. Gezonde voeding vinden wij erg belangrijk, daarom krijgen de kinderen iedere dag een biologische, homemade, warme, lunch met minimaal drie soorten groeten aangeboden.

Professioneel, betrokken en een hart voor kinderen, dat zijn de kenmerken die de medewerkers van Kids and Carrots typeren. Doordat onze medewerkers dezelfde visie op kinderopvang delen is er een hecht team ontstaan. Binnen het team heerst een open aanspreek cultuur. Kennis wordt gedeeld, feedback wordt gegeven en elkaars talenten worden benut en geoptimaliseerd. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat iedereen veel plezier heeft op de werkvloer.

Over de functie

Het is een tijdelijke functie voor tijdens de zomer vakantie op flexibele basis. Dit houdt in dat je over de verschillende vestigingen van Kids and Carrots (4 locaties) en Beach Kids ingezet kunt worden.  Het is erg flexibel en je doet veel ervaring op.

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een flexibel dienstverband
 • Salaris volgens cao kinderopvang; schaal 6 (min € 2099,- en max € 2793,-gebaseerd op een 36-urige werkweek)
 • Reiskostenvergoeding
 • Diverse cursussen
 • Korting op het fitness abonnement
 • Heel veel leuke nieuwe collega’s die elke dag met een hoop plezier bij ons werken

Wie ben jij?

 • Je beschikt over een gekwalificeerd diploma om te werken in de Kinderopvang. Of je zit in het laatste jaar van de volgende opleidingen: social work, toegepast psychologie, pabo, pedagogiek
  Twijfel je? Check dan je diploma via de diplomacheck op: www.kinderopvang-werkt.nl/check-mijn-diploma
 • Je hebt plezier in het werken met kinderen
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je bent altijd op zoek naar net dat beetje meer en je wilt altijd wel een stapje extra zetten

Enthousiast? Zo kom je in contact

Wil je meer informatie over Kids and Carrots of wil je een keer langskomen om te kijken hoe de locatie eruitziet? Bel of app voor een afspraak met Stephanie (06-46270934). Wil je direct solliciteren? Stuur dan een je cv en motivatie naar info@kidsandcarrots.nl.


Sollicitatieformulier

CV bij voorkeur in PDF-formaat, max. 2 MB
Choose File
Motivatiebrief bij voorkeur in PDF-formaat, max. 2 MB
Choose File

Erg leuk dat je gaat solliciteren bij Kids and Carrots!

Wie weet worden we binnenkort wel collega’s. Mocht dat nu onverhoopt niet het geval zijn, dan bewaren wij jouw gegevens graag om jou mogelijk op een later moment te informeren over een andere kans binnen onze organisatie. OK?

Wil je dit liever niet? Geen probleem! Dan bewaren we je gegevens tot 4 weken na afronding van de sollicitatieprocedure. Lees hier meer over in onze privacyverklaring.