Vrijwilliger kinderopvang KDV | 4 – 20 uur | Den Haag 

Dit ga jij doen

Voor onze twee locaties in Den Haag, Fahrenheitstraat en Veenkade, zoeken wij per direct enthousiaste vrijwilligers (4-20 uur per week) voor het meegaan op uitstapjes met de kinderen, helpen bij het koken en andere huishoudelijke taken. Maar ook met het ondersteunen bij overige activiteiten zoals voorlezen, knutselen maak je ons blij! 

Je betekent echt iets voor een ander, je wordt goed begeleid door onze medewerkers en je krijgt alle informatie die je nodig hebt. Daarnaast zorgen wij voor een passende vrijwilligersvergoeding. 

Ben je gek op buiten zijn, fietsen, wandelen, schoonmaken en kinderen? Wij bespreken graag jouw beschikbare werkdagen en -tijden met je (tijden tussen de 09:00 en 16:00 uur).

Voor de functie als vrijwilliger is geen specifieke opleiding vereist, maar we vragen je wel om een recente VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Dus vind jij het leuk om met kinderen te werken en ben je sociaal, behulpzaam en geduldig? Dan komen wij graag in contact met jou.  

Waarom werken bij Kids and Carrots

Kids and Carrots

Kids and Carrots is een kleinschalige kinderopvang met 5 locaties in Den Haag die allen een huiselijke sfeer uitstralen. Betrokken ouders en hulpvaardige pedagogische medewerkers. Op al onze peutergroepen plaatsen we nooit meer dan 12 peuters (wettelijk maximum 16 peuters). Alle kinderen krijgen zo letterlijk en figuurlijk meer ruimte om te groeien en te ontwikkelen. 

Alle Kids and Carrots collega’s werken samen als een hecht team. Binnen het team heerst een open cultuur. Kennis wordt gedeeld, feedback wordt gegeven en elkaars talenten worden benut en geoptimaliseerd. Kids and Carrots biedt al haar pedagogisch medewerkers daarmee een fijne werkplek. 

Interesse?

Bel of app om in contact te komen met Savanna Huisman 06 29 38 81 90 of stuur je gegevens naar recruitment@kidsandcarrots.nl. We zien je graag snel! 

Sollicitatieformulier

CV bij voorkeur in PDF-formaat, max. 2 MB
Motivatiebrief bij voorkeur in PDF-formaat, max. 2 MB

Erg leuk dat je gaat solliciteren bij Kids and Carrots!

Wie weet worden we binnenkort wel collega’s. Mocht dat nu onverhoopt niet het geval zijn, dan bewaren wij jouw gegevens graag om jou mogelijk op een later moment te informeren over een andere kans binnen onze organisatie. OK?

Wil je dit liever niet? Geen probleem! Dan bewaren we je gegevens tot 4 weken na afronding van de sollicitatieprocedure. Lees hier meer over in onze privacyverklaring.