Vrijwilliger kinderopvang KDV – BSO | Kids and Carrots

Hè dit is geen saaie vacature… hij zit vol cadeautjes voor jou! 

Kleine groepen, meer individuele aandacht 

Biologische kinderopvang 

Veel ruimte voor eigen inbreng van activiteiten 

Kleinschalig en huiselijke sfeer 

Enthousiast en betrokken team 

 

JOUW TALENT! 

Voor onze gave BSO strandlocatie in Den Haag, Scheveningen zoeken wij per direct enthousiaste vrijwilligers (0 – 10 uur per week) voor het halen en brengen van onze kinderen van scholen naar onze locatie. Maar ook met het ondersteunen bij overige activiteiten maak je ons blij!

Als rond 15.00 de scholen uit zijn, start voor onze pedagogisch medewerkers een logistieke puzzel met het halen/brengen van school naar onze unieke BSO locatie. Om ons te ondersteunen zoeken we een enthousiaste vrijwilliger die het leuk vind om op de bakfiets te springen en af en toe te helpen bij gezellige activiteiten na schooltijd. Je betekent echt iets voor een ander, wordt goed begeleid door onze medewerkers en krijg alle informatie die je nodig hebt. Daarnaast zorgen wij voor een passende vrijwilligersvergoeding.

Ben je gek op buiten zijn, fietsen en kinderen, beschikbaar op maandag, dinsdag en donderdag tussen 14.00 en 16.00 en vind je het leuk om tussen je studie-/werktijden ons te ondersteunen dan vinden wij het leuk als je contact met ons opneemt.

Het werken met kinderen vind je leuk en ook ben je sociaal, behulpzaam en geduldig. Er is geen specifieke opleiding vereist wel vragen wij je om een recente VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

.

Pedagogisch medewerker

.

KIDS AND CARROTS 

Kids and Carrots is een kleinschalige kinderopvang met 5 locaties in Den Haag die allen een huiselijke sfeer uitstralen. Betrokken ouders en hulpvaardige pedagogische medewerkers. Op al onze peutergroepen plaatsen we nooit meer dan 12 peuters (wettelijk maximum 16 peuters). Alle kinderen krijgen zo letterlijk en figuurlijk meer ruimte om te groeien en te ontwikkelen. 

Alle Kids and Carrots collega’s werken samen als een hecht team. Binnen het team heerst een open aanspreek cultuur. Kennis wordt gedeeld, feedback wordt gegeven en elkaars talenten benut en geoptimaliseerd. Kids and Carrots biedt al haar pedagogisch medewerkers daarmee een fijne werkplek.

.

Pedagogisch medewerker

.

INTERESSE? 

Bel of app om in contact te komen met Roxanne Holman 06 11 85 35 54 of stuur je gegevens naar recruitment@kidsandcarrots.nl. We zien je graag snel!

Sollicitatieformulier

CV bij voorkeur in PDF-formaat, max. 2 MB
Motivatiebrief bij voorkeur in PDF-formaat, max. 2 MB

Erg leuk dat je gaat solliciteren bij Kids and Carrots!

Wie weet worden we binnenkort wel collega’s. Mocht dat nu onverhoopt niet het geval zijn, dan bewaren wij jouw gegevens graag om jou mogelijk op een later moment te informeren over een andere kans binnen onze organisatie. OK?

Wil je dit liever niet? Geen probleem! Dan bewaren we je gegevens tot 4 weken na afronding van de sollicitatieprocedure. Lees hier meer over in onze privacyverklaring.