Collega’s aan het woord

Kids and Carrots

Beach Kids

‘Ik heb bewust de overstap gemaakt naar Kids and Carrots omdat dit een kleinschalig kinderdagverblijf is met kleine groepen. Daarnaast besteedt Kids and Carrots veel aandacht aan alle seizoenen en gaan we zoveel mogelijk naar buiten. Ook wordt er elke week yogales en muziekles gegeven door externe leerkrachten wat ik erg belangrijk vind voor kinderen.’

Stephanie vertelt je hier graag meer….

‘Ik heb gekozen voor Kids and Carrots, want het beleid sprak mij aan en dat de groepen wat kleiner zijn zodat er meer aandacht is voor de kinderen.’

Lees hier het hele verhaal van Ghislaine…..

‘Tijdens mijn zoektocht naar een baan binnen de kinderopvang sprong voor mij Kids and Carrots er gelijk uit. Vanwege hun visie en hoe hun beleid is met en voor de kinderen. Betrokkenheid, liefde en respect staan bovenaan en dat zijn voor mij ook zeer belangrijke punten waaruit ik probeer te leven in de samenleving.’

Lees hier waarom Kids and Carrots eruit sprong voor Geertje….