Collega’s aan het woord

Kids and Carrots Veenkade

Kids and Carrots Vissershavenstraat

Per 1 januari 2023 is Beach Kids als locatie Kids and Carrots Vissershavenstraat toegetreden tot het label Kids and Carrots.

Simone | 7 jaar in dienst | Kids and Carrots

Hi! Ik ben Simone Bakkenes,

Mijn leukste moment van de dag is als we een leuk uitstapje met de kinderen kunnen maken en ik zie dat de kinderen genieten van hun dag bij Kids and Carrots.

Kids and Carrots zorgt ervoor dat ik kan doorgroeien en we met elkaar naar mogelijkheden kijken waardoor ik het beste van mezelf kan laten zien en kan groeien in het bedrijf.

Ik ben 7 jaar geleden bij Kids and Carrots begonnen, toen kreeg ik al de mooie kans en uitdaging om mijn eigen babygroep op te zetten. Na een tijd was ik toe aan meer uitdaging en ben ik binnen Kids and Carrots de opleiding GPM4 gaan doen. Naast het werken op de groep, ging ik 1 dag in de week naar school. Na het afronden van de opleiding wilde ik graag doorgroeien en kreeg deze mogelijkheid.

Ik werk momenteel nog 2 dagen op de groep en ben 2 dagen assistent manager bij 1 van onze locaties. Ik ben nu samen met de organisatie aan het kijken of er binnen het bedrijf nog andere mogelijkheden voor mij zijn, hoe mooi is dat?

Ik heb gekozen om in de kinderopvang te werken omdat de kinderen er elke dag voor zorgen dat het een feestje is. Elke dag is anders en je weet van te voren nooit hoe je dag zal lopen, dit maakt het afwisselend en houdt je alert. Het is mooi om te zien hoe de kinderen zich ontwikkelen en dat jij daar een klein deel van mag zijn. Ook de band die je met de kinderen en ouders krijgt vind ik heel speciaal.