Hoe is het om te werken bij Kids and Carrots? We vroegen het een aantal collega’s van Kids and Carrots. Lees de verhalen en ontdek wat werken bij Kids and Carrots zo leuk maakt.

‘Ik heb bewust de overstap gemaakt naar Kids and Carrots omdat dit een kleinschalig kinderdagverblijf is met kleine groepen. Daarnaast besteedt Kids and Carrots veel aandacht aan alle seizoenen en gaan we zoveel mogelijk naar buiten. Ook wordt er elke week yogales en muziekles gegeven door externe leerkrachten wat ik erg belangrijk vind voor kinderen.’

Lees hier het hele verhaal van Stephanie.

‘Ik heb gekozen voor Kids and Carrots, want het beleid sprak mij aan en dat de groepen wat kleiner zijn zodat er meer aandacht is voor de kinderen.’

Lees hier het hele verhaal van Ghislaine.

‘Kids and Carrots is een kleinschalige kinderopvang, het sprak mij aan dat er daardoor veel aandacht is voor de kinderen, maar ook voor het personeel! Ook vind ik het biologische beleid en het houten speelgoed geweldig, ik denk dat dit de kinderen echt goed doet!’

Lees hier het hele verhaal van Wietske.

‘Tijdens mijn zoektocht naar een baan binnen de kinderopvang sprong voor mij Kids and Carrots er gelijk uit. Vanwege hun visie en hoe hun beleid is met en voor de kinderen. Betrokkenheid, liefde en respect staan bovenaan en dat zijn voor mij ook zeer belangrijke punten waaruit ik probeer te leven in de samenleving.’

Lees hier het hele verhaal van Geertje

‘Werken met kinderen is iets bijzonders, elk kind is uniek en dat wij een stukje mogen bijdragen aan de opvoeding is iets heel moois en bijzonder. Geen één dag is hetzelfde en een fijne, hechte samenwerking met collega’s is ook iets wat ik heel prettig vind aan dit werk.’

Lees hier het hele verhaal van Simone