Contact

Voor vragen, wijzigingen of opmerkingen kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag. Neem ook eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen. Misschien vind je het antwoord op jouw vraag daar al. Stuur je ons liever een contactverzoek? Vul dan het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Waar heb je een vraag over?

Bekijk hieronder wie je voor welke kwestie kunt contacteren.

Heb je een vraag over inschrijvingen en wachtlijsten? Neem contact op met onze afdeling Kindplanning door te mailen naar kindplanning@kidsandcarrots.nl.

Voor wijzigingen in de opvang van je kind en voor het aanvragen van ruildagen gebruik je de Konnect OuderApp. Dit komt namelijk direct binnen bij de medewerkers van jouw locatie, waardoor we snel kunnen reageren.

Inloggegevens van de app kwijt? Stuur een mail naar kindplanning@kidsandcarrots.nl. Heb je inhoudelijke vragen of onduidelijkheden, neem contact op met de locatiemanager.

Als je de kinderopvang van jouw kind(eren) wil stopzetten, stuur je een schriftelijke opzegging naar kindplanning@kidsandcarrots.nl.

Heb je een vraag over een van onze locaties? Dan kun je het best telefonisch of per mail contact opnemen met de locatie zelf. De contactgegevens vind je op de locatiepagina. Hier vraag je ook eenvoudig een rondleiding aan.

Voor vragen over facturen, betalingen of incasso’s kun je terecht bij de afdeling Debiteurenbeheer. Stuur een mail naar debiteuren@kidsandcarrots.nl. Als je ons liever telefonisch wil spreken, geef je dit in je mail aan.

Benieuwd naar een baan bij Kids and Carrots? Of wil je graag informeren naar de status van jouw sollicitatie? Stuur dan een mail naar recruitment@kidsandcarrots.nl.

Heb je een andere vraag of opmerking? Neem dan contact op via ons contactformulier onderaan deze pagina of door te mailen naar info@kidsandcarrots.nl.

Locaties

Stuur ons een bericht

Staat het onderwerp van jouw vraag er niet tussen, heb je een suggestie of misschien een klacht? Vul dan ons contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe wil je dat we contact met je opnemen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Algemene informatie

Emailadres: info@kidsandcarrots.nl

KvK nummer: 61101818

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 07.30 – 18.30