Kinderdagverblijf locaties in Den Haag & Scheveningen

Veenkade

0 – 4 jaar

Westerbaenstraat

2,5 – 4 jaar

Witte de withstraat

0 – 4 jaar

Fahrenheitstraat

0 – 4 jaar

Vissershavenstraat

0 – 12 jaar

Uniek, gezond en kleinschalig kinderdagverblijf

Kinderen worden geboren met vele talenten en zijn van zichzelf sterk, krachtig en creatief. Ieder kind heeft zijn of haar eigen ideeën, gedachten en gevoelens; ieder kind is uniek. Kinderen zijn kleine onderzoekers, leergierig en nieuwsgierig en hebben een eigen ontwikkelingstempo. Het is belangrijk dat ieder kind zichzelf kan en mag zijn en dat emoties (h)erkend en beleefd mogen worden. Wij kunnen kinderen alleen leren kennen, begrijpen en begeleiden, door écht naar hen te kijken en te luisteren. Op deze wijze kan er direct ingespeeld worden op de behoeften en interesses.

Betrokkenheid, respect en liefde staan centraal in het contact met de kinderen. De kinderen worden op een positieve, open en rustige houding benaderd en krijgen onverdeelde aandacht van de pedagogisch medewerkers. De pedagogisch medewerkers zijn er om de kinderen een uitdagende omgeving te bieden en de kinderen te volgen in de behoefte die het heeft, waardoor zij zich veilig en geborgen voelen en er een sterk pedagogisch klimaat ontstaat.

Kinderdagverblijf Den Haag locaties

Kwaliteit

We bieden op onze kinderdagverblijf locaties opvang aan van hoge kwaliteit aan in kleine groepen kinderen van 0 tot 4 jaar.  Wij werken met horizontale groepen, waaronder babygroepen, peutergroepen en peuterplusgroepen. We onderscheiden ons door onze unieke pedagogische visie gebaseerd op de pedagogiek van onder andere Reggio Emilia. Kernwaarden van deze pedagogiek zijn positieve benadering, vrije expressie en rust, regelmaat en reinheid. Onze kinderdagverblijven zijn ruim en huiselijk ingericht met warme kleuren en natuurlijke, duurzame materialen. Al onze voeding is biologisch en onze vers bereide lunch bestaat uit een complete maaltijd met minimaal drie verschillende soorten groenten.