Kids and Carrots Veenkade

Kinderopvang Den Haag Centrum

0 – 4 jaar

Kinderopvang Den Haag Centrum

Deze locatie is gevestigd op de grens van het Zeeheldenkwartier en het centrum van Den Haag. Het kinderdagverblijf heeft zeer ruime en lichte groepen. De twee babygroepen beschikken allebei over twee slaapkamers. De grote tuin beschikt over een overdekt speelgedeelte, een stad van speelhuisjes, een grote zandbak, een picknick plek, zand en watertafels, krijtborden, een moestuin, een verkeersplein, een speelheuvel met glijbaan, een bouwhoek, een babytuin met een buitenbedje en ruim aanbod aan buitenspeelgoed. De tuin heeft een eigen toegangsdeur naar de aangrenzende kinderboerderij.

Onze voordelen

  • Kleinere groepen: maximaal 12 kinderen per groep
  • Veel persoonlijke aandacht
  • Unieke pedagogische visie (o.a. gebaseerd op Reggio Emilia)
  • Altijd biologische voeding en versbereide maaltijden met groenten
  • Externe docenten voor bijvoorbeeld yoga- of muziekles
  • Veel uitstapjes (parken, speeltuinen, musea en theater)

Klanttevredenheid

We zijn continu bezig om de kwaliteit van onze kinderopvang te verbeteren. Daarom meten we regelmatig de klanttevredenheid van ouders aan de hand van de VerbeterMeter. Dit geeft ons inzicht in onze sterke punten en onze verbeterpunten.

Ontdek de klanttevredenheidsscore van deze locatie:

Groepen

We bieden op deze locatie opvang aan in horizontale groepen: baby- en dreumesgroepen, peutergroepen en een peuterplusgroep. Kids and Carrots werkt met kleinere groepen waardoor er meer ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Bekijk de groepen op deze locatie:

Volg ons op Instagram!

Beestjes zoeken en bekijken door een vergrootglas 🔍🐞🐜🪲 #dagvandegroenekinderopvang #natuurbeleving #kidsandcarrots #naarbuiten
Vandaag doen al onze Kids and Carrots locaties mee aan de 10e Dag van de Groene Kinderopvang 2024! 

Op deze mooie dag praten wij met de kinderen MET, IN en OVER de NATUUR 🌿. Check onze stories en geniet mee van alle mooie activiteiten vandaag! 

#dagvandegroenekinderopvang #21mei2024 #kidsandcarrots #vlindersenslakken #naarbuiten #geluidenuitdenatuur
De Citroentjes groep is donderdag geopend op onze locatie Veenkade. Met veel liefde en passie hebben we gewerkt om de groep af te krijgen. Veel open eind materiaal, sensomotorisch speelgoed en luchtzuiverende planten. Veel speelplezier lieve Citroentjes 🍋 #groenekinderopvang #kinderopvang #kinderopvang #sensomotorischeontwikkeling #openeindespeelgoed #denhaaghotspot #denhaagtogo  #zeeheldenkwartier #groencement #peutergroep #dreumesgroep
Give-away! 🥬🥑🪴

We zijn hard bezig met het verder vergroenen en verduurzamen van Kids and Carrots, waar natuurbeleving en gezonde voeding centraal staat. We zullen stapsgewijs deze thee kistjes introduceren op de locaties, die elke dag rouleert tussen de groepen. Zo kunnen de kinderen hun eigen kopje thee maken met verse kruiden, zoals hibiscus, kamille en munt. 

Willen jullie ons helpen om een Google review achter te laten? We zullen op 20 mei een kistje per locatie verloten aan een van de ouders die een review plaatst.

#kidsandcarrots #kinderopvang #kleinschalig #wittedewithstraat #veenkade #fahrenheitstraat #vissershavenstraat #westerbaenstraat #denhaag #biologisch #duurzaam #vergroening #groencement #winactie
Biet - zoete aardappel brownies

300 gram zoete aardappel (gekookt of gestoomd)
175 gram gekookte biet (1,5 stuks) 
150 gram dadels
50 gram havermeel
5 eetlepels cacaopoeder
2 eetlepels ahornsiroop
50 gram pure chocolade (beetje extra voor de topping)
2 eetlepels gesmolten kokosolie
2 theelepels bakpoeder
handje walnoten

Benodigdheden: Keukenmachine, bakvorm ca 20x20 cm, vel bakpapier

Verwarm dan de oven voor op 175 graden.

Zorg allereerst dat de zoete aardappel en rode biet gekookt of gestoomd zijn. Laat ze even afkoelen en pureer dan samen in de keukenmachine tot een puree. 

Maal vervolgens ook de dadels mee, of snijd deze met een keukenmes in hele kleine stukjes.

Doe daarna het mengsel in een mengkom, samen met het amandelmeel, havermeel, cacaopoeder, de gesmolten kokosolie, de ahornsiroop en het bakpoeder . Mix of spatel het goed door elkaar. 

Snijd met een mes de pure chocolade en walnoten in grove stukken. Meng ook deze (met een spatel) door het beslag. 

Bekleed de bakvorm met een vel bakpapier en verdeel het mengsel over de vorm. En zet de vorm voor 30 minuten in de oven. Laat het daarna goed afkoelen, voordat je ze in stukken snijd.

Smelt nog een beetje pure chocolade (au-bain-marie) en sprenkel dit met een lepel over de brownies. Yummy!!

#kidsandcarrots #kinderopvang #kleinschalig #wittedewithstraat #veenkade #westerbaenstraat #fahrenheitstraat #vissershavenstraat #denhaag #biologisch #duurzaam #etenstijd
Loading the next set of instagram posts...

Rondleidingen en inschrijven

Ben je nieuwsgierig geworden naar de locatie? Boek een rondleiding om de sfeer op de locatie te komen ervaren.

Wil je je kind graag inschrijven voor Kids and Carrots? Dat kan! Vul het inschrijfformulier en wij nemen contact met je op over de mogelijkheden.

Goed bereikbaar

Deze kinderdagverblijf locatie van Kids and Carrots is goed bereikbaar met het OV, de auto en de fiets. Aan de voorzijde van het kinderdagverblijf aan de Veenkade bevindt zich een haal en brengstrook voor drie auto’s. Hier kan kort geparkeerd worden bij het halen en brengen van je kindje(s). Voor de entree is er voldoende ruimte voor het kort parkeren van (bak)fietsen.

Veenkade 79
2513 EJ DEN HAAG

veenkade@kidsandcarrots.nl

070 – 345 26 20
LRK: 610701332

Klik
hier voor het inspectierapport van deze locatie.