Kids and Carrots Veenkade

Kinderopvang Den Haag Centrum

0 – 4 jaar

Kinderopvang Den Haag Centrum

Deze locatie is gevestigd op de grens van het Zeeheldenkwartier en het centrum van Den Haag. Het kinderdagverblijf heeft zeer ruime en lichte groepen. De twee babygroepen beschikken allebei over twee slaapkamers. De grote tuin beschikt over een overdekt speelgedeelte, een stad van speelhuisjes, een grote zandbak, een picknick plek, zand en watertafels, krijtborden, een moestuin, een verkeersplein, een speelheuvel met glijbaan, een bouwhoek, een babytuin met een buitenbedje en ruim aanbod aan buitenspeelgoed. De tuin heeft een eigen toegangsdeur naar de aangrenzende kinderboerderij.

Onze voordelen

  • Kleinere groepen: maximaal 12 kinderen per groep
  • Veel persoonlijke aandacht
  • Unieke pedagogische visie (o.a. gebaseerd op Reggio Emilia)
  • Altijd biologische voeding en versbereide maaltijden met groenten
  • Externe docenten voor bijvoorbeeld yoga- of muziekles
  • Veel uitstapjes (parken, speeltuinen, musea en theater)

Volg ons op Instagram!

Loading the next set of instagram posts...

Klanttevredenheid

We zijn continu bezig om de kwaliteit van onze kinderopvang te verbeteren. Daarom meten we regelmatig de klanttevredenheid van ouders aan de hand van de VerbeterMeter. Dit geeft ons inzicht in onze sterke punten en onze verbeterpunten.

Ontdek de klanttevredenheidsscore van deze locatie:

Groepen

We bieden op deze locatie opvang aan in horizontale groepen: baby- en dreumesgroepen, peutergroepen en een peuterplusgroep. Kids and Carrots werkt met kleinere groepen waardoor er meer ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Bekijk de groepen op deze locatie:

Neem alvast een digitaal kijkje bij Kids and Carrots aan de Veenkade

Rondleidingen en inschrijven

Ben je nieuwsgierig geworden naar de locatie? Boek een rondleiding om de sfeer op de locatie te komen ervaren.

Wil je je kind graag inschrijven voor Kids and Carrots? Dat kan! Vul het inschrijfformulier en wij nemen contact met je op over de mogelijkheden.

Goed bereikbaar

Deze kinderdagverblijf locatie van Kids and Carrots is goed bereikbaar met het OV, de auto en de fiets. Aan de voorzijde van het kinderdagverblijf aan de Veenkade bevindt zich een haal en brengstrook voor drie auto’s. Hier kan kort geparkeerd worden bij het halen en brengen van je kindje(s). Voor de entree is er voldoende ruimte voor het kort parkeren van (bak)fietsen.

Veenkade 79
2513 EJ DEN HAAG

veenkade@kidsandcarrots.nl

070 – 345 26 20
LRK: 610701332

Klik
hier voor het inspectierapport van deze locatie.