Kids and Carrots Westerbaenstraat

Kinderopvang Den Haag Centrum

2,5 – 4 jaar

Kinderopvang Den Haag Centrum

Deze kinderdagverblijf locatie van Kids and Carrots is ingericht met sfeervolle maatwerk meubels met warme en natuurlijke kleuren die de ruimte een huiskamer sfeer geven. De tuin grenst aan kinderboerderij ‘t Beestenspul en in de schutting zit een doorkijk, zodat de dieren vanuit de tuin ook zichtbaar zijn. De ruime tuin is voorzien van een verkeersroute met carwash, een grote zandbak, een waterbak, een moestuin, een buiten atelier, een “restaurant” en speelheuvel.

Onze voordelen

  • Kleinere groepen: maximaal 12 kinderen per groep
  • Veel persoonlijke aandacht
  • Unieke pedagogische visie (o.a. gebaseerd op Reggio Emilia)
  • Altijd biologische voeding en versbereide maaltijden met groenten
  • Externe docenten voor bijvoorbeeld yoga- of muziekles
  • Veel uitstapjes (parken, speeltuinen, musea en theater)

Klanttevredenheid

We zijn continu bezig om de kwaliteit van onze kinderopvang te verbeteren. Daarom meten we regelmatig de klanttevredenheid van ouders aan de hand van de VerbeterMeter. Dit geeft ons inzicht in onze sterke punten en onze verbeterpunten.

Ontdek de klanttevredenheidsscore van deze locatie:

Groepen

We bieden op deze locatie opvang aan in een horizontale groep voor kinderen van 2,5 tot en met 4 jaar oud. Kids and Carrots werkt met kleinere groepen waardoor er meer ruimte is voor persoonlijke aandacht voor ieder kind.

Bekijk de groepen op deze locatie:

Volg ons op Instagram!

Wij wensen alle papa's een hele fijne vaderdag. De laatste weken hebben wij met de kinderen op alle groepen aan creatieve cadeautjes gewerkt om jullie vandaag in het zonnetje te zetten! 

#kidsandcarrots #kinderopvang #kleinschalig #wittedewithstraat # veenkade #westerbaenstraat #fahrenheitstraat #vissershavenstraat #vaderdag2024
Bij Kids and Carrots gaan wij dagelijks naar buiten. 
Vanaf de peuterleeftijd gaan wij zelfs regelmatig op uitstapje buiten de deur! De Wortels waren deze week weer bij 'de verademing' met alle kindjes. Klimmen, klauteren en in de zand spelen...lekker ontdekken. Daar houden wij van!

 #kidsandcarrots #kinderopvang #kleinschalig #veelnaarbuiten #uitstapjes #deverademing
BOEKENTIP! Dit is een van onze lievelingsboeken. Een boek voor buitenbeleving, bomvol activiteiten en hele praktische tips om gelijk met je baby, dreumes en peuter naar buiten te gaan! #kidsandcarrots #kinderopvang #naarbuiten #boekentip #naarbuitenmetjongekinderen
Wij hadden deze week een bijzondere zomerborrel op de Witte de Withstraat want daar bestaan wij 5 jaar!! 
Ouders, collega's en de kinderen konden genieten van een heerlijke natuurworkshop - dank je wel Yvette @studiodwarrel! Verder hadden wij een vers bereide Spaanse paella van @arrozarroz.nl! Het weer was prachtig- wat een gezellige avond was dat!

#kidsandcarrots #wittedewithstraat #5jaar #kleinschaligekinderopvang #natuurworkshop #veelnaarbuiten #zomerborrel
Vandaag is het wereldmilieudag. Op deze dag staan zowel overheden als bevolkingen stil bij ons milieu. De dag heeft als doel om het bewustzijn hiervan te verhogen. 5 juni is gekozen omdat er op die dag in 1972 de eerste internationale milieuconferentie plaatsvond. De conferentie staat ook bekend als het United Nations Environment Programme. Wij als groene kinderopvang vinden het belangrijk om samen met de kinderen bewust te zijn van onze toekomst.
 #kidsandcarrots #kidsandcarrotskinderopvang #wereldmilieudag2024 #vergroening #naarbuiten #stukjenatuurindestad
Loading the next set of instagram posts...

Rondleidingen en inschrijven

Ben je nieuwsgierig geworden naar de locatie? Boek een rondleiding om de sfeer op de locatie te komen ervaren.

Wil je je kind graag inschrijven voor Kids and Carrots? Dat kan! Vul het inschrijfformulier en wij nemen contact met je op over de mogelijkheden.

Goed bereikbaar

Deze kinderdagverblijf locatie van Kids and Carrots is goed bereikbaar met het OV, de auto en de fiets. Er kan gebruik worden gemaakt de haal en brengstrook aan de Veenkade. Hier kan kort geparkeerd worden bij het halen en brengen van je kindje(s). Voor de entree zijn een aantal fietsgeulen waar fietsen in geparkeerd kunnen worden bij het halen en brengen.

Westerbaenstraat 28
2513GJ Den Haag

veenkade@kidsandcarrots.nl

070 – 345 26 20
LRK: 185264062
Klik
hier voor een inspectierapport van deze locatie.