Kids and Carrots Witte de Withstraat

Kinderopvang Zeeheldenkwartier

0 – 4 jaar

Kinderopvang Zeeheldenkwartier Den Haag

De kleinschalige opvanglocatie van Kids and Carrots aan de Witte de Withstraat in het Zeeheldenkwartier/Duinoord is gelegen aan een gezellig pleintje tegenover de Elandstraatkerk. Het pand ligt op een hoek met de Van Diemenstraat. Op deze locatie bevinden zich vier groepsruimten; twee babygroepen, een peutergroep en een peuterplusgroep. Bij het betreden van de individuele ruimten lijkt het alsof je een huiskamer betreedt. De locatie is gerenoveerd met gebruik van energiebesparende en duurzame materialen. In de tuin vind je een speelweg, speelkeuken, speelboot voor de allerkleinsten, een speelvide en een grote zandbak! Binnen 100 meter van deze locatie, bevinden zich diverse speeltuintjes, een bibliotheek, supermarkten en de unieke stadsboerderij (kinderboerderij ’t Beestenspul). Tevens kunnen er uitstapjes gemaakt worden naar de nabij gelegen Paleistuinen en Scheveningse bosjes.

Onze voordelen

  • Kleinere groepen: maximaal 12 kinderen per groep
  • Veel persoonlijke aandacht
  • Unieke pedagogische visie (o.a. gebaseerd op Reggio Emilia)
  • Altijd biologische voeding en versbereide maaltijden met groenten
  • Externe docenten voor bijvoorbeeld yoga- of muziekles
  • Veel uitstapjes (parken, speeltuinen, musea en theater)

Klanttevredenheid

We zijn continu bezig om de kwaliteit van onze kinderopvang te verbeteren. Daarom meten we regelmatig de klanttevredenheid van ouders aan de hand van de VerbeterMeter. Dit geeft ons inzicht in onze sterke punten en onze verbeterpunten.

Ontdek de klanttevredenheidsscore van deze locatie:

Groepen

We bieden op deze locatie opvang aan in horizontale groepen: twee babygroepen, een peutergroep en een peuterplusgroep. Kids and Carrots werkt met kleinere groepen waardoor er meer ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Bekijk de groepen op deze locatie:

Volg ons op Instagram!

Loading the next set of instagram posts...

Rondleidingen en inschrijven

Ben je nieuwsgierig geworden naar de locatie? Boek een rondleiding om de sfeer op de locatie te komen ervaren.

Wil je je kind graag inschrijven voor Kids and Carrots? Dat kan! Vul het inschrijfformulier en wij nemen contact met je op over de mogelijkheden.

Goed bereikbaar

Deze kinderdagverblijf locatie van Kids and Carrots aan de Witte de Withstraat 85 in het Zeeheldenkwartier is erg goed bereikbaar met zowel het OV als met de auto of (bak)fiets.

Witte de Withstraat 85
2518 CR DEN HAAG
wittedewithstraat@kidsandcarrots.nl

070 – 800 2201
LRK: 749183524
Klik hier voor het laatste inspectierapport van deze locatie.