Stephanie

In het team sinds 1 november 2019

Locatie: Witte de Withstraat, Den Haag

Afgeronde opleiding is SPW3

Leeftijd: 30 jaar

Waarom heb je voor Kids and Carrots gekozen?

Ik heb bewust de overstap gemaakt naar Kids and Carrots omdat dit een kleinschalig kinderdagverblijf is met kleine groepen. Daarnaast besteedt Kids and Carrots veel aandacht aan alle seizoenen en gaan we zoveel mogelijk naar buiten. Ook wordt er elke week yogales en muziekles gegeven door externe leerkrachten wat ik erg belangrijk vind voor kinderen.

Beschrijf jouw meest waardevolle, grappige, leukste, gekste, ontroerendste, moment of gebeurtenis van tijdens het werken bij Kids and Carrots?

Wat ik heel bijzonder vond om te zien is toen we de kindjes weer mochten ontvangen na 9 weken gesloten te zijn en hoe zij toen op ons reageerde. Eerst vonden ze het heel spannend en zagen we wat verschikte gezichtjes maar na een tijd zie je ineens de herkenning en voel je dat ze weer helemaal ontspannen zijn. Dat vond ik heel speciaal om te zien, zeker omdat 9 weken erg lang zijn en ze dan zo snel weer op hun gemak zijn bij ons en zich veilig voelen.

Waarom is werken in de Kinderopvang het leukste wat er is? En waarom?

De uitdaging om er elke dag weer een feestje van te maken op wat voor manier dan ook is toch wel heel bijzonder. Je gaat samen met de kinderen op avontuur en volgt hun ontdekkingsreis, geen dag is hetzelfde!

Word je enthousiast van het verhaal van Stéphanie en wil je meer weten over het werken bij Kids and Carrots? Neem dan contact op met onze recruiter Carola, 06-11 46 62 99 of stuur een mail naar recruitment@kidsandcarrots.nl