Kinderdagverblijf Den Haag Fahrenheitstraat

We bieden kinderopvang van hoge kwaliteit aan kleine groepen kinderen van 0 tot 4 jaar.  Wij werken met horizontale groepen, waaronder babygroepen, peutergroepen en peuterplusgroepen. We onderscheiden ons door onze unieke pedagogische visie gebaseerd op de pedagogiek van onder andere Reggio Emilia. Kernwaarden zijn positieve benadering, vrije expressie en rust, regelmaat en reinheid. De locaties zijn ruim en huiselijk ingericht met warme kleuren en natuurlijke, duurzame materialen. Al onze voeding is biologisch en onze vers bereide lunch bestaat uit een complete maaltijd met minimaal drie verschillende soorten groenten.

Onze kleinschalige opvanglocatie in het Valkenboskwartier is gelegen in het rustige gedeelte van de Fahrenheitstraat. Op deze locatie bevinden zich drie lichte groepen; een babygroep, een peutergroep en een peuterplusgroep. Veilig omsloten door deze groepsruimten, bevindt zich een ruime tuin. Binnen 100 meter van deze locatie, bevinden zich diverse speeltuintjes en supermarkten. Tevens kunnen er uitstapjes gemaakt worden naar het nabij gelegen, groene Newtonplein.

Groepen aan de Fahrenheitstraat:

Naam groep: Leeftijd: Maximaal aantal kinderen:
De Vosjes 0 jaar tot 2 jaar 8 kinderen
De Hertjes 0 jaar tot 2 jaar 12 kinderen
De Uiltjes 2 jaar tot 3 jaar 11 kinderen
De Eekhoorntjes 3 jaar tot 4 jaar 11 kinderen

Goed bereikbaar

Het kinderdagverblijf aan Fahrenheitstraat 226 in het Valkenboskwartier is goed bereikbaar met zowel het OV als met de auto of (bak) fiets.

Fahrenheitstraat 226
2561 EH  Den Haag

fahrenheitstraat@kidsandcarrots.nl

070 360 6391

LRK: 110779587

Klik hier voor een inspectierapport van deze locatie (Jaarlijks onderzoek).