Kinderdagverblijf Valkenboskwartier | Fahrenheitstraat | Den Haag | 0 – 4 jaar

We bieden op deze Kids and Carrots-locatie kinderopvang van hoge kwaliteit aan in kleine groepen kinderen van 0 tot 4 jaar.  Wij werken met horizontale groepen, waaronder babygroepen, peutergroepen en peuterplusgroepen. We onderscheiden ons door onze unieke pedagogische visie gebaseerd op de pedagogiek van onder andere Reggio Emilia. Kernwaarden van deze pedagogiek zijn positieve benadering, vrije expressie en rust, regelmaat en reinheid. De locaties zijn ruim en huiselijk ingericht met warme kleuren en natuurlijke, duurzame materialen. Al onze voeding is biologisch en onze vers bereide lunch bestaat uit een complete maaltijd met minimaal drie verschillende soorten groenten.

Onze kleinschalige Kids and Carrots opvanglocatie in het Valkenboskwartier is gelegen in het rustige gedeelte van de Fahrenheitstraat. Op deze locatie bevinden zich drie lichte groepen; een babygroep, een peutergroep en een peuterplusgroep. Veilig omsloten door deze groepsruimten, bevindt zich een ruime tuin. Binnen 100 meter van deze locatie, bevinden zich diverse speeltuintjes en supermarkten. Tevens kunnen er uitstapjes gemaakt worden naar het nabij gelegen, groene Newtonplein.

Groepen aan de Fahrenheitstraat:

Klanttevredenheid

Beoordelingen via VerbeterMeter
Naam groep Leeftijd Maximaal aantal kinderen
De Vosjes 0 tot 2 jaar 8 kinderen
De Hertjes 0 tot 2 jaar 12 kinderen
De Uiltjes 2 jaar tot 3 jaar 12 kinderen
De Eekhoorntjes 3 jaar tot 4 jaar 12 kinderen

Neem alvast een digitaal kijkje bij Kids and Carrots aan de Fahrenheitstraat

Goed bereikbaar

Deze kinderdagverblijf locatie van Kids and Carrots aan Fahrenheitstraat 226 in het Valkenboskwartier is goed bereikbaar met zowel het OV als met de auto of (bak) fiets.

Fahrenheitstraat 226
2561 EH Den Haag
fahrenheitstraat@kidsandcarrots.nl

070 360 6391
LRK: 110779587

Klik
hier voor een inspectierapport van deze locatie