Kinderdagverblijf Den Haag Westerbaenstraat

We bieden op deze locatie kinderopvang van hoge kwaliteit aan kleine groepen kinderen van 2,5 tot 4 jaar. We onderscheiden ons door onze unieke pedagogische visie gebaseerd op de pedagogiek van onder andere Reggio Emilia. Kernwaarden zijn positieve benadering, vrije expressie en rust, regelmaat en reinheid. Al onze voeding is biologisch en onze vers bereide lunch bestaat uit een complete maaltijd met minimaal drie verschillende soorten groenten.

Dit kinderdagverblijf is ingericht met sfeervolle maatwerk meubels met warme en natuurlijke kleuren die de ruimte een huiskamer sfeer geven. De tuin grenst aan kinderboerderij ‘t Beestenspul en in de schutting zit een doorkijk, zodat de dieren vanuit de tuin ook zichtbaar zijn. De ruime tuin is voorzien van een verkeersroute met carwash, een grote zandbak, een waterbak, een moestuin, een buiten atelier, een “restaurant” en speelheuvel.

Groepen op Westerbaenstraat:

Naam groep: Leeftijd: Maximaal aantal kinderen:
De Worteltjes 2,5/3 jaar tot 4 jaar 11 kinderen

Goed bereikbaar

Het kinderdagverblijf is goed bereikbaar met het OV, de auto en de fiets. Er kan gebruik worden gemaakt de haal en brengstrook aan de Veenkade. Hier kan kort geparkeerd worden bij het halen en brengen van uw kindje(s). Voor de entree zijn een aantal fietsgeulen waar fietsen in geparkeerd kunnen worden bij het halen en brengen.

Westerbaenstraat 28
2513GJ Den Haag

veenkade@kidsandcarrots.nl

LRK: 185264062
Klik hier voor een inspectierapport van deze locatie.