Kinderopvang Witte de Withstraat | Zeeheldenkwartier Den Haag | 0 – 4 jaar

We bieden op deze locatie kinderopvang van hoge kwaliteit aan kleine groepen kinderen van 0 tot 4 jaar. We onderscheiden ons door onze unieke pedagogische visie gebaseerd op de pedagogiek van onder andere Reggio Emilia. Kernwaarden van deze pedagogiek zijn positieve benadering, vrije expressie en rust, regelmaat en reinheid. Al onze voeding is biologisch en onze vers bereide lunch bestaat uit een complete maaltijd met minimaal drie verschillende soorten groenten.

De kleinschalige opvanglocatie van Kids and Carrots aan de Witte de Withstraat in het Zeeheldenkwartier/Duinoord is gelegen aan een gezellig pleintje tegenover de Elandstraatkerk. Het pand ligt op een hoek met de Van Diemenstraat. Op deze locatie bevinden zich vier groepsruimten; twee babygroepen, een peutergroep en een peuterplusgroep. Bij het betreden van de individuele ruimten lijkt het alsof je een huiskamer betreedt. De locatie is gerenoveerd met gebruik van energiebesparende en duurzame materialen. In de tuin vind je een speelweg, speelkeuken, speelboot voor de allerkleinsten, een speelvide en een grote zandbak! Binnen 100 meter van deze locatie, bevinden zich diverse speeltuintjes, een bibliotheek, supermarkten en de unieke stadsboerderij (kinderboerderij ’t Beestenspul). Tevens kunnen er uitstapjes gemaakt worden naar de nabij gelegen Paleistuinen en Scheveningse bosjes.

Groepen in de Witte de Withstraat:

Klanttevredenheid

Beoordelingen via VerbeterMeter
Naam groep Leeftijd Maximaal aantal kinderen
De Bietjes 0 tot 1,5/2 jaar 8 kinderen waarvan 4 baby’s en 4 dreumesen
De Besjes 0 tot 1,5/2 jaar 12 kinderen waarvan 6 baby’s en 6 dreumesen
De Peertjes 1,5/2 jaar tot 2,5/3 jaar 11 kinderen
De Pompoentjes 2,5/3 jaar tot 4 jaar 11 kinderen

Neem alvast een digitaal kijkje bij Kids and Carrots aan de Witte de Withstraat

Goed bereikbaar

Deze kinderdagverblijf locatie van Kids and Carrots aan de Witte de Withstraat 85 in het Zeeheldenkwartier is erg goed bereikbaar met zowel het OV als met de auto of (bak) fiets.

Witte de Withstraat 85
2518 CR DEN HAAG
wittedewithstraat@kidsandcarrots.nl

070 – 800 2201
LRK: 749183524
Klik hier voor het laatste inspectierapport van deze locatie.