Den Haag | Fahrenheitstraat | 0 – 4 jaar

We bieden op deze Kids and Carrots locatie kinderopvang van hoge kwaliteit aan in kleine groepen kinderenย van 0 tot 4 jaar.ย  Wij werken met horizontale groepen, waaronder babygroepen, peutergroepen en peuterplusgroepen. We onderscheiden ons door onzeย unieke pedagogische visie gebaseerd op de pedagogiek van onder andere Reggio Emilia. Kernwaarden van deze pedagogiek zijn positieve benadering, vrije expressie en rust, regelmaat en reinheid. De locaties zijn ruim en huiselijk ingericht met warme kleuren en natuurlijke, duurzame materialen. Al onze voeding is biologischย en onze vers bereide lunch bestaat uit een complete maaltijd met minimaal drie verschillende soorten groenten.

Onze kleinschalige Kids and Carrots opvanglocatie in het Valkenboskwartier is gelegen in het rustige gedeelte van de Fahrenheitstraat. Op deze locatie bevinden zich drie lichte groepen; een babygroep, een peutergroep en een peuterplusgroep. Veilig omsloten door deze groepsruimten, bevindt zich een ruime tuin. Binnen 100 meter van deze locatie, bevinden zich diverse speeltuintjes en supermarkten. Tevens kunnen er uitstapjes gemaakt worden naar het nabij gelegen, groene Newtonplein.

Groepen aan de Fahrenheitstraat:

Naam groep Leeftijd Maximaal aantal kinderen
De Vosjes 0 tot 2 jaar 8 kinderen
De Hertjes 0 tot 2 jaar 12 kinderen
De Uiltjes 2 jaar tot 3 jaar 12 kinderen
De Eekhoorntjes 3 jaar tot 4 jaar 12 kinderen
Boek hier een rondleiding

Goed bereikbaar

Deze kinderdagverblijfย  locatie van Kids and Carrots aan Fahrenheitstraat 226 in het Valkenboskwartier is goed bereikbaar met zowel het OV als met de auto of (bak) fiets.

Fahrenheitstraat 226
2561 EHย  Den Haag

fahrenheitstraat@kidsandcarrots.nl

070 360 6391

LRK: 110779587

Klikย hier voor een inspectierapport van deze locatie (Jaarlijks onderzoek).