Kinderopvang Den Haag Centrum | Veenkade | 0 – 4 jaar

We bieden op deze locatie kinderopvang van hoge kwaliteit aan in kleine groepen kinderen van 0 tot 4 jaar. We onderscheiden ons door onze unieke pedagogische visie gebaseerd op de pedagogiek van onder andere Reggio Emilia. Kernwaarden van deze pedagogiek zijn positieve benadering, vrije expressie en rust, regelmaat en reinheid. Al onze gezonde voeding is biologisch en onze vers bereide lunch bestaat uit een complete maaltijd met minimaal drie verschillende soorten groenten.

Deze locatie is gevestigd op de grens van het Zeeheldenkwartier en het centrum van Den Haag. Het kinderdagverblijf heeft zeer ruime en lichte groepen. De twee babygroepen beschikken allebei over twee slaapkamers. De grote tuin beschikt over een overdekt speelgedeelte, een stad van speelhuisjes, een grote zandbak, een picknick plek, zand en watertafels, krijtborden, een moestuin, een verkeersplein, een speelheuvel met glijbaan, een bouwhoek, een babytuin met een buitenbedje en ruim aanbod aan buitenspeelgoed. De tuin heeft een eigen toegangsdeur naar de aangrenzende kinderboerderij.

Groepen op de Veenkade:

Klanttevredenheid

Beoordelingen via VerbeterMeter
Naam groep Leeftijd Maximaal aantal kinderen
De Appeltjes 0 tot 1,5/2 jaar 12 kinderen waarvan 6 baby’s en 6 dreumesen
De Boontjes 0 tot 1,5/2 jaar 12 kinderen waarvan 6 baby’s en 6 dreumesen
De Citroentjes 1,5/2 jaar tot 2,5/3 jaar 11 kinderen
De Druifjes 1,5/2 jaar tot 2,5/3 jaar 10 kinderen
De Erwtjes 2,5/3 jaar tot 4 jaar 10 kinderen

Neem alvast een digitaal kijkje bij Kids and Carrots aan de Veenkade

Goed bereikbaar

Deze kinderdagverblijf locatie van Kids and Carrots is goed bereikbaar met het OV, de auto en de fiets. Aan de voorzijde van het kinderdagverblijf aan de Veenkade bevindt zich een haal en brengstrook voor drie auto’s. Hier kan kort geparkeerd worden bij het halen en brengen van je kindje(s). Voor de entree is er voldoende ruimte voor het kort parkeren van (bak)fietsen.

Veenkade 79
2513 EJ DEN HAAG

veenkade@kidsandcarrots.nl

070 – 345 26 20
LRK: 610701332

Klik
hier voor het inspectierapport van deze locatie.