Kinderopvang Vissershavenstraat | Scheveningen Den Haag | 0 – 12 jaar

We bieden op deze locatie kinderopvang van hoge kwaliteit aan kleine groepen kinderen van 0 tot 12 jaar. We onderscheiden ons door onze unieke pedagogische visie gebaseerd op de pedagogiek van onder andere Reggio Emilia. Kernwaarden van deze pedagogiek zijn positieve benadering, vrije expressie en rust, regelmaat en reinheid. Al onze voeding is biologisch en onze vers bereide lunch bestaat uit een complete maaltijd met minimaal drie verschillende soorten groenten.

De kleinschalige dagopvang en BSO locatie van Kids and Carrots op Scheveningen is gelegen aan de voet van de vuurtoren. Op een steenworp afstand van het strand, omringd door de wijken Statenkwartier, Scheveningen & Oud-Scheveningen, Geuzenkwartier en Belgisch Park. Op deze locatie bevinden zich dagopvang en BSO groepsruimten. Bij het betreden van de individuele ruimten lijkt het alsof je een huiskamer betreedt. In de tuin vind je een oase aan natuurlijke speelmaterialen waar alle kinderen volop kunnen ontdekken. Buitenspelen vinden wij niet alleen hartstikke leuk maar ook is het heel gezond en goed voor de sociale ontwikkeling. Daarnaast proberen we natuurlijk vaak even richting het strand te wandelen! Voor onze BSO halen wij kinderen op van de Annie M.G Schmidtschool en de openbare basisschool Het Volle Leven.

Klanttevredenheid KDV

Beoordelingen via VerbeterMeter
Naam groep Leeftijd Maximaal aantal kinderen
De Krabbetjes 0 tot 1,5/2 jaar 12 kinderen waarvan 6 baby’s en 6 dreumesen
De Kreeftjes 0 tot 1,5/2 jaar 8 kinderen waarvan 4 baby’s en 4 dreumesen
De Dolfijnen 2 jaar tot 3 jaar 12 kinderen
De Walvissen 3 jaar tot 4 jaar 12 kinderen

De strandjutters is onze BSO groep. De BSO groep is vanaf nu ook open op vrijdag! Wij verwachten na de zomervakantie ook op de woensdagen open te gaan zodat wij u een volle week BSO kunnen aanbieden. Zoekt u een fijne BSO plek voor uw kind(eren)? Schrijf dan snel in.

Klanttevredenheid BSO

Beoordelingen via VerbeterMeter

Goed bereikbaar

Deze kinderdagverblijf locatie van Kids and Carrots aan de Vissershavenstraat op Scheveningen is goed bereikbaar met zowel het OV als met de auto of (bak) fiets.

Vissershavenstraat 83
2583 DG DEN HAAG
vissershavenstraat@kidsandcarrots.nl

070 – 214 81 53

Dagopvang LRK: 227168641
Klik hier voor het laatste dagopvang inspectierapport van deze locatie.

BSO LRK: 107064017
Klik hier voor het laatste dagopvang inspectierapport van deze locatie.