Kids and Carrots Vissershavenstraat

Kinderopvang Scheveningen

0 – 12 jaar

Kinderopvang Scheveningen

Op deze Kids and Carrots-locatie bieden we kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang aan in Scheveningen. Het pand bevindt zich aan de voet van de vuurtoren op een steenworp afstand van het strand, omringd door de wijken Statenkwartier, Scheveningen & Oud-Scheveningen, Geuzenkwartier en Belgisch Park. Op deze locatie bevinden zich dagopvang- en BSO-groepsruimten. Bij het betreden van de individuele ruimten lijkt het alsof je een huiskamer betreedt. In de tuin vind je een oase aan natuurlijke speelmaterialen waar alle kinderen volop kunnen ontdekken. Buitenspelen vinden wij niet alleen hartstikke leuk maar ook is het heel gezond en goed voor de sociale ontwikkeling. Daarnaast proberen we natuurlijk vaak even richting het strand te wandelen! Voor onze BSO halen wij kinderen op van de Annie M.G Schmidtschool en de openbare basisschool Het Volle Leven.

Onze voordelen

  • Kleinere groepen: maximaal 12 kinderen per groep
  • Veel persoonlijke aandacht
  • Unieke pedagogische visie (o.a. gebaseerd op Reggio Emilia)
  • Altijd biologische voeding en versbereide maaltijden met groenten
  • Externe docenten voor bijvoorbeeld yoga- of muziekles
  • Veel uitstapjes (parken, speeltuinen, musea en theater)

Volg ons op Instagram!

Loading the next set of instagram posts...

Klanttevredenheid

We zijn continu bezig om de kwaliteit van onze kinderopvang te verbeteren. Daarom meten we regelmatig de klanttevredenheid van ouders aan de hand van de VerbeterMeter. Dit geeft ons inzicht in onze sterke punten en onze verbeterpunten.

Ontdek de klanttevredenheidsscore van deze locatie:

Groepen

We bieden op deze locatie opvang aan in horizontale groepen: baby- en dreumesgroepen, peutergroepen en een peuterplusgroep. Kids and Carrots werkt op de dagopvang met kleinere groepen waardoor er meer ruimte is voor persoonlijke aandacht. Daarnaast heeft deze locatie twee BSO-groepen.

Bekijk de groepen op deze locatie:

Rondleidingen en inschrijven

Ben je nieuwsgierig geworden naar de locatie? Boek een rondleiding om de sfeer op de locatie te komen ervaren.

Wil je je kind graag inschrijven voor Kids and Carrots? Dat kan! Vul het inschrijfformulier en wij nemen contact met je op over de mogelijkheden.

Goed bereikbaar

Deze kinderdagverblijf locatie van Kids and Carrots aan de Vissershavenstraat op Scheveningen is goed bereikbaar met zowel het OV als met de auto of (bak)fiets.

Vissershavenstraat 83
2583 DG DEN HAAG
vissershavenstraat@kidsandcarrots.nl

070 – 214 81 53

Dagopvang LRK: 227168641
Klik hier voor het laatste dagopvang inspectierapport van deze locatie.

BSO LRK: 107064017
Klik hier voor het laatste dagopvang inspectierapport van deze locatie.