Kinderopvang Westerbaenstraat | Den Haag Centrum | 2,5 – 4 jaar

We bieden op deze locatie kinderopvang van hoge kwaliteit aan kleine groepen kinderen van 2,5 tot 4 jaar. We onderscheiden ons door onze unieke pedagogische visie gebaseerd op de pedagogiek van onder andere Reggio Emilia. Kernwaarden van deze pedagogiek zijn positieve benadering, vrije expressie en rust, regelmaat en reinheid. Al onze gezonde voeding is biologisch en onze vers bereide lunch bestaat uit een complete maaltijd met minimaal drie verschillende soorten groenten.

Deze kinderdagverblijf locatie van Kids and Carrots is ingericht met sfeervolle maatwerk meubels met warme en natuurlijke kleuren die de ruimte een huiskamer sfeer geven. De tuin grenst aan kinderboerderij ‘t Beestenspul en in de schutting zit een doorkijk, zodat de dieren vanuit de tuin ook zichtbaar zijn. De ruime tuin is voorzien van een verkeersroute met carwash, een grote zandbak, een waterbak, een moestuin, een buiten atelier, een “restaurant” en speelheuvel.

Groepen op Westerbaenstraat:

Klanttevredenheid

Beoordelingen via VerbeterMeter
Naam groep Leeftijd Maximaal aantal kinderen
De Worteltjes 2,5/3 jaar tot 4 jaar 11 kinderen

Neem alvast een digitaal kijkje bij Kids and Carrots aan de Westerbaenstraat

Goed bereikbaar

Deze kinderdagverblijf locatie van Kids and Carrots is goed bereikbaar met het OV, de auto en de fiets. Er kan gebruik worden gemaakt de haal en brengstrook aan de Veenkade. Hier kan kort geparkeerd worden bij het halen en brengen van je kindje(s). Voor de entree zijn een aantal fietsgeulen waar fietsen in geparkeerd kunnen worden bij het halen en brengen.

Westerbaenstraat 28
2513GJ Den Haag

veenkade@kidsandcarrots.nl

070 – 345 26 20
LRK: 185264062
Klik
hier voor een inspectierapport van deze locatie.