Welkom bij Kids and Carrots

Wij zijn een unieke, gezonde en kleinschalige kinderopvangorganisatie met vijf locaties in Den Haag.

Bewust kleinere groepen

We bieden kinderopvang van hoge kwaliteit aan kleine groepen kinderen van 0 tot 4 jaar. Wij werken met horizontale groepen, waaronder babygroepen, peutergroepen en peuterplusgroepen. Wettelijk is bepaald dat wij zestien kinderen vanaf 2 jaar mogen opvangen, maar wij kiezen er heel bewust voor om het aantal kinderen per groep lager te houden. Daarom zijn er bij ons nooit meer dan twaalf kinderen binnen een groep. De kinderen krijgen zo dus letterlijk en figuurlijk meer ruimte om te groeien en zich te ontwikkelen.

Pedagogische visie

We onderscheiden ons door onze unieke pedagogische visie. Onze pedagogische visie is geïnspireerd door de principes van de toonaangevende pedagogen Emmi Pikkler, Thomas Gordon en door de Reggio Emilia pedagogiek van Loris Magaluzzi. Deze visies lopen als een rode draad door ons pedagogisch beleidsplan en zijn gebruikt als inspiratiebron.

Gezond | Biologisch

Wat ons verder uniek maakt, is dat al onze voeding biologisch is. Alle dagelijkse boodschappen worden verzorgd door Ekoplaza. We zijn van mening dat biologische voeding gezonder is. En een kind met een gezond lichaam zal zich niet enkel op fysiek vlak optimaal ontwikkelen, maar het komt ook de andere ontwikkelingsgebieden ten goede. Onze vers bereide lunch bestaat uit een complete maaltijd met minimaal drie verschillende soorten groenten.

6 redenen waarom ouders kiezen voor Kids and Carrots

  • Centraal gelegen locaties in het centrum van Den Haag
  • Kleinere groepen; minder kinderen op een groep met hetzelfde aantal pedagogisch medewerkers
  • Mooie tuinen en gelegen naast de kinderboerderij (Veenkade | Westerbaenstraat)
  • Dagelijks, 100% biologisch, vers gestoomde maaltijden
  • Wekelijks bezoek van yoga-, muziek- of kunstdocent
  • Een fijne omgeving waar kinderen de ruimte en de tijd krijgen om zich te ontwikkelen

Veenkade

0 – 4 jaar

Westerbaenstraat

2,5 – 4 jaar

Witte de withstraat

0 – 4 jaar

Fahrenheitstraat

0 – 4 jaar

Vissershavenstraat

0 – 12 jaar